Helgen i sammandrag...

I Torsdags gick jag hem vid 4-tiden pga migrän, så kvällen plus hela Fredagen (som jag tagit semesterdag för att kunna utnyttja) spenderades i blundandes utan ljud eller ljus..
 
 
Lördagen
Det blev först en vända med pappa till mammas grav, då det var årsdagen för hennes dödsdag och vi satte en bukett samt tände ljus.

 
Sen blev det shoppingrunda med älsklingen. Vi hann med outleten på fryshuset..jula..lindex..skopunkten..ö&b..samt storhandla mat på Willys. *pust*
 
      
 
Varpå ingen av oss hade energi kvar att laga mat, så det blev kebabrulle & Max Orginalburgare. Sen däckade vi i soffan några timmar av totalt paltkoma..
 
..fortsatte sedan kvällen med sista delen i Millennium-trilogins miniserie, och avrundade kvällen med en promenad med vovven in på stan o tog en kaffe på subway.
 
Söndag
Vi tog först en ordentlig och välbehövd sovmorgon, för att sedan vara lite effektiva med disk, plocka reda på ren tvätt, osv
Sedan bar det av till Svärföräldrarna för att först byta däck på bägge bilarna och tvätta både däck & bilar, och sen bli bjudna på middag.
Det blev en eftermiddag i vårsolen tillsammans med svågern och hans sambo samt svärföräldrarna.
Massa mysigt!
 
 
//L


 
Share |

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0