Mys i kylan...

Om det är minus 30 grader ute, då finns det bara en sak man kan syssla med:



Jag och Sluggo har myskväll hemma i soffan och tittar på Mordkommisionen medan karln är i Sveg på jobb.

//L

 



 
Share |

Bull-mamma..?

Idag har jag kikat recept på jobbet, skrivit ned dom och skrivit shoppinglista inför torsdagens storhandling.
Låter lurt att jag kommer få börja extraknäcka som hemmafru (eller iaf på mina lediga timmar) och börja baka & laga mat för fulla muggar.
Måste börja tighta cash och då lät det som en bra idé, plus att jag måste ju kunna förse min man med mat & bröd. Så köksväggen hemma ser ut så här:
 
Har dessutom verkat komma ur min lilla depp-period så smått, i alla fall tillfälligt, trots att ingenting egentligen är löst.
Kanske har det nåt att göra med att jag haft älsklingen hos mig bra precis hela veckan.
Älskar att vakna med dig, det finns inget som gör mig gladare.



//L

 



 
Share |

Pysselkväll

Trots att energin ligger i princip på minus numera, så blev det en ganska aktiv kväll ändå.
Jobbade 11-17, och satt sen i årmöte med facket till 20. Men, trots att det varit fullt upp nästan hela dagen så har jag fått vara ganska pigg och uppåt. Och efter jag hämtat vovven så kom herrn hem till mig och medan han sov i soffan (stackarn har jobbat hårt ända sen 05 imorse) så blev det:

◊ Diska
◊ Vattna blommorna
◊ Ta hand om ren tvätt
◊ Lägga in räkningarna för betalning den 25e
◊ Rensa en låda i hallbyrån för älsklingens saker
◊ Plockat undan alla papper/tidningar/kataloger som legat och skräpat



Tänkte dammsuga också, men det blev för sent... Nu får det vara nog för ikväll! *s*
Landat i soffan med älsklingen och kikar Spanglish.
Godnatt..

//L

 



 
Share |

Saknat massa!!

Varit gräsänka nu i två nätter och sängen har varit sjukt tom, men äntligen så är älsklingen tillbaka och du kan ju gissa om han kommer bli alldeles sönderkramad ikväll! Fick ett samtal tidigare:
 
"När slutar du?"
"Jättesent..klockan tio.."
"Bra, då finns jag hemma hos dig när du kommer hem."
(och hämtar skrutten också så båda mina herrar är hemma och väntar på mig)
 
= Lycklig fröken
 
 
Veckan har varit ganska lam i övrigt. Tog ut arbetstidsförkortning (löve it) i måndags och shoppade lite. Resultat:
 

Och i tisdags mötte jag upp bästa Karro för en eftermiddag av fettisdags-fika och mys-shopping på stan. Resultat:
 
 
Tyvärr så shoppade jag tydligen bort hjärnan också, för jag valde att äta en kebabtallrik till middag utan en tanke på att min magkatarr blivit mycket värre på senaste tiden och hatar sådan mat..
 
 
Så tisdagkvällen spenderades 50% i fosterställning i soffan och 50% på toaletten...Tog mig inte ens ut med vovven, så herrn var jättesnäll och kom förbi med pepsi (för att lugna min mage) & semlor (tanken som räknas, det va ju ändå fettisdag *s*) och gick sen med skrutten.
Skönt att ha hjälp när man är krasslig...karlar är nog rätt bra att ha ändå.. *s*
Sen blev jag nerbäddad under dubbla täcken i soffan och vi hade mys-filmkväll framför "Röd Drake". Sjukt bra film! Edward Norton är som alltid lysande!
 
Onsdagen bestod mest av jobb 13-22 och migrän. Troligen så led kroppen fortfarande sviter ifrån gårdagskvällen.
Men rent allmänt så börjar jag känna hur sjukt slut jag är konstant i kroppen. Hur mycket jag är i behov av att vila upp mig ordentligt. Men jag vill inte behöva vara sjuk...dumma bonussystem...
 
Och imorrn så jobbar jag sent, enda till halv tolv..vill inte vill inte vill inte!!!!!
 
Ser fram emot helgen...

//L


 
Share |

Tröööööööööööööööööööööööööööööööött...

Idag är en seg dag..jobbat sen i torsdags och har imorrn kvar..sovit minimalt..Det resulterar i en seg fröken.
Och igår kväll hjälpte inte..
Kom hem strax efter elva och då var både herrn & hund hemma, då han hade hämtat skrutten åt mig. Snäll han är min karl ibland.
Fick då min valentines-present i förskott, eftersom vi båda skulle jobba idag.
 
Visst var det fint *ler*
 
Själv var jag tråkig och gav första säsongen av en av hans favoritserier "Navy CIS", men han gillar den iaf så alltid något. För övrigt så blev det en beställning kläder åt honom igårkväll också, han som aldrig shoppar nåt själv. Vi får se vad som passar...
 
Sen blev det åka bil en stund med bästa tjejjen som behövde prata...och när jag väl kom hem så gick larmet på svärföräldrarnas hus så vi fick åka dit..och sen var inte jag trött längre.. Så, en timmes gluttande på mordkommisionen senare kom jag äntligen i säng.
Och imorse gick larmet igen..sen ringde ena svågern o väckte oss en timme senare..o en timme senare skulle herrn upp och iväg o jobba...
Jag var hyfsat trött när jag vaknade för att kliva upp och gå o jobba!
 
 
Som tur är så har jag kollegor som kan hålla en hyfsat vid humör ändå, så det har gått ganska okej trots förutsättningarna. Nu är älsklingen i Sveg och sover för att sen köra hem med last inatt, och jag har hämtat vovven och ska bänka mig i soffan under täcket och försöka somna in där...
Godnatt!
//L


 
Share |

14/2 2010



 
Share |

...

   
   
 
   


 
Share |

Ibland så känns inte livet så uppåt..

Men, jag har i alla fall en grymt snäll pojkvän konstaterade jag (igen) igårkväll. När jag slutade jobbet och ringde honom, så var han hemma hos min pappa och på eget bevåg hjälpte honom att installera tvättmaskinen. När jag kom dit satt dom där och skruvade & sågade, och pappa var alldeles till sig av tacksamhet.
Helt underbart att slippa tänka på det nåt mer...
 
 
Känslan började redan igårkväll att ge sig till känna, och när jag vaknade i förmiddags så var den väldigt påtaglig. Jag är väldigt nedstämd...
Ja visst, det är mycket på de flesta plan just nu..ekonomiskt..på jobbet..i familjen..i relationen..Men ändå..
Jag varken orkar eller har tid med att må så här..
 
 
Har ingen lust alls att jobba i helgen..vill bara dra täcket över huvudet och vara ifred..behöver ladda batterierna ordentligt.
Som tur är så har jag en karl som faktiskt lyssnar på mig. Dock vill jag inte dra ner honom eller få honom att oroa sig för mig i onödan...
What to do..?

//L


 
Share |

Wedding-time!

Weee, vi ska gå på bröllop! Den 3e juli är numera bokad för fröken Helenas bröllop, älsklingen är informerad om att han förväntas infinna sig i kostym och jag har dubbelkollat att det inte är min jobbhelg. Hoppas på myspyshumör och toppenväder.
Nu är det bara kvar o fundera ut vad man ska köpa och framförallt vad sjutton man ska ha på mig!
 
 
Och www.cdon.com har varit snälla nog att leverera mitt paket idag, så det ska hämtas ut ikväll efter jag har slutat jobbet. Dock tror jag knappast att älsklingen har nån större lust att kika på varken Mord i sinnet eller Mordkommisionen (vad munter inställning det låter som att jag har *s*) så det får nog vänta.
Är bara glad att hans present hann komma innan söndagen, samt att han hinner prova sina kläder medan man kan byta dom om det inte skulle funka med storlekarna. Kvällen blir nog bara mys i soffan framför tvn och bara njuta av varandras sällskap, ska bara hämta vovven hos "morfar" innan. 



//L

 



 
Share |

I've been up to:

Har haft hela tvåååå dagar ledig nu tisdag & onsdag... skönt, men nu är det dags för jobb enda tills tisdag...
 
Tisdagen:
Handla hundmat och skrutten fick smaka hundgodis av världens snällaste Helena på Tasseborg.
 
 
"Råkade" handla lite på lindex också..blev en axelbandslös klänning, en tunika, två par trosor (som godkändes av älsklingen), ett halsband och en parfym.
Och allt det för under 400kr! Jag är duktig!
 
Blev även en sväng till mataffären för att införskaffa lite gott för helgen plus lite grönt att ha i fönstret.
Och där så "råkade" jag även ramla på en dvd-låda med mordkommisionens alla säsonger för 19,50kr / skiva...
 
Sen så saknades oturligt nog sista skivan så jag var "bara tvungen" att köpa den via www.cdon.com. Och väl inne på siten så låg den under ett "3 dvd för 99kr"-erbjudande så jag passade på att lägga ner säsong 2-5 av Mord i sinnet. Samt en alla hjärtans dag present till älsklingen.
 
Och på kvällen så fick jag besök av världens bästa karl (min, vem annars *s*) så det blev mys i soffan i flera timmar, och sen liten sovmorgon med morgonmys..tihi..love it! Blir gärna bortskämd med sånt vareviga dag...
Onsdag:
Sovmorgonen gjorde fröken trött så att hämta pappsen vid halv tolv för lunch gick åt hel**te... Tur att älsklingen ringde och väckte mig 11.27 så jag hann hyfsat i tid i alla fall. Kom iväg till 12, och så klaaaart så träffade Hugge sin stora kärlek Ayla (med husse) ute som vi inte sett sen oktober och dom ville absolut inte sluta leka. Fick boka en playdate senare på dagen istället.
 
 
När pappsen blivit upplockad så bar det av till AvaGarden för lunch och hämtning av tvättmaskin åt honom (som hans favorit-svärson hjälpte till med att hämta och köra hem) och sen vidare för att leta rätt på en slang åt maskin-jäkeln. Råkade handla lite kläder åt herrn på Jula också, bland annat denna fina tröja:
 
T-shirt med tryck

Sen så kom stressen efter dagen smygandes o resten av dagen spenderades i soffan med migrän. Förutom långprommisen me Ayla o hennes husse då vovvarna fick springa av sig ordentligt i djupsnön jagandes snöbollar. Lovely!

//L


 
Share |

Finväder i norrland

Saknar att inte kunna ha dig och lill-tjejjen med oss sånna här dagar, det borde vara vi som vår lilla familj och inte vi på varsitt håll. Men, vi får ta igen det som planerat..om 3veckor..dessa jävla jobb.. Men men, bättre sent än aldrig. Nu är det dags för mysmiddag med älsklingen.

//L


 



 
Share |

Ledig lördag

Lördagen bestod av en långpromenad med voffsen och sen göra lite nytta i form av att diska och handla.
Sen blev det päronmiddag där fröken bjöd pappsen på örtkyckling, potatistärningar & bearnaisesås och pappsen bjöd på sällskap.

Kvällen bestod av tjejkväll med Jimmy&Frida, Meena&Kiran och Lina hemma hos Meena där vi, mer eller mindre frivilligt från min sida, kikade melodifestivalen. L's favorit var, hör och häpna, lång & rakad & sthlms hiphopare! *s* Påminner mig på rösten väldigt mycket om Megaton, vilket innebär tipptopp!





Och eftersom L agerade lek-tant i form av utövande av sporten "kast med liten kiran" så är frökens rygg helt död idag. Men, det är väl bra o träna.. *s*

//L


 
Share |

Sleepy..

Trött..tröttare..tröttast..
Haft så i flera veckor nu, och energin kommer inte tillbaka vad jag än gör..känner mig som en levande död..som om jag inte skulle ha sovit på flera månader..
 
         
 
Det är för mycket på alla plan..hemma..på jobbet..i familjen..ekonomiskt..lägesstatus i livet..
Jag vill bara dra täcket över huvudet just nu o sova tills allt är bra igen och låta alla andra sköta världen.
Godnatt.
//L


 
Share |

Min mage och jag är inte inne på samma bana...

Hmm, vete fasen varför men av nån anledning går min magkatarr bärsärkargång och har gjort så så fort jag äter mat på jobbet de senaste två veckorna. Vet inte om det är stress-relaterat för allt jag äter kan ju fasen inte va dåligt.. Bara krampar och morrar så fort jag fått nåt i magen, och det är bara när jag är på jobbet..
 
 
Får bara dåliga vibbar på jobbet också, mycket tjat om en massa småsaker som egentligen inte borde betyda nåt iomed att man genom det gör sitt jobb ordentligt. Men icke det, för då får man dåliga siffror! Det gör mig grymt irriterad, så dagen har spenderats som ett vandrande åskmoln...
 
 
Som tur är så har dagen varit bra för min lille skrutt som fått vara med sin morfar och gått långpromenad, lekt och nu ligger o snusar i sin säng.
Det är skönt att kunna lämna bort honom på dagspassning och slippa känna sig "skyldig" för att man lämnar honom ensam för att kunna åka på jobbet.
 
 
Kvällen avslutades iaf med en promenad med bästa tjejjen o vovven längs vattnet med lite välbehövligt tjejsnack och efter samtal med herrn så är jag tydligen ihop numera. *ler*

♥ Det finns bara en av mig och det är jag ♥
Det finns bara en av dig och det är du
♥ Det finns bara två av oss och det är vi. ♥


//L


 
Share |

Helgen i sammandrag...

Fredag
Jobbade 1420-2300
Hann inte med så mkt mer, och herrn jobbade till 0300..

Lördag
Kände att jag behövde införskaffa en dammsugare, då den förra dog helt när jag skulle dammsuga bilen innan jag sålde den..i MAJ 2009!
Sen blev det en sväng ut till Hissmo för att kolla så herrn jobbade som han skulle och inte bara fikade.
Han var duktig så!
Och tydligen så anses det passé att fortfarande ha julsaker framme, så julgran, dukar, gardiner och tomtar rök.
Kvällen spenderades med bästa tjejjen och älsklingen
Och vi sysslade med: 
                                                  

 
Sen mys i soffan med film med täcke o mat från Max...
 
Söndag
Fick vakna i herrns famn då han varit jättegullig och beordrat sovmorgon för att kunna ha mysmorgon och tid för bara oss två
Sen blev det en slödag i soffan då min rygg inte alls ville vara med. Tydligen så blir madrasser hårdare av att stå direkt på golvet istället för på ben och det gör allt annat än underverk för mina leder... Låter som att det blir en tur till Ikea för att investera i bland annat sängben.
 
Sen så valde Tv4 att sabotera min kväll och ställa in fjärde GSI filmen och istället visa en gammal skräpig Wallander-film...
 
Men jag räddade kvällen genom att dra igång "Sex & the city"-filmen, och herrn höll sig duktigt vaken genom hela filmen.
Jag är stolt!
Han är min alldeles egna Mr Big.

 //L


 
Share |




RSS 2.0