Mysfika på Frösötornet

Idag blev vi medbjudna av Jenny & Niklas på fika i nyöppnade Frösötornet.Dom har avverkat för utökning av slalombacken Ladängen, så numera är utsikten suverän!Sen, efter socker och koffeinintag, så var det dags för småkillarna (och storkillarna)
 att få bli av med lite "spring i benen".Sen behövde unge Herr Oliver lite mer aktivering,
och så här kul är det att hoppa på stubbar & köra bil! 
Share |

Östersund goes Ghosttown

Förra lördagskvällen så tog jag & vovven en promenad in till stan, och hela sjön låg täckt av dimma. Lite creepy men massa mysigt också.

Titta så fint: 
Share |

Kvällsprommis me Grabbarna 
Share |

A day like any other day...

Dagen kan sammanfattas med detta ansiktsuttryck:
Tjuriga..aspackade..superstressade kunder, ain't life great!
 
Efter att ha legat helt däck i flunsa (igen) tisdag-fredag, så kan jag äntligen stå upp utan att svimma samt prata utan att antingen tappa rösten (som om jag kommit i målbrottet) eller spy upp slem...och då är det klart att man åker på jobbhelg..annrs vore ju inte allt som det skulle, eller hur..?
 
 
Har dock en produktiv sambo som både städat och diskat medans jag jobbade, dock så får jag sköta maten samt tvättstugetiden på måndag, så det jämnar ut sig.
 
Jämlikhet, it's a must!
 
Har förresten fått ett sug efter att börja läsa webdesign igen...det är ju sjukt kul, plus att jag en gång i tiden var ganska bra på det också..kanske värt att tänka på...?
Men sen är det ju det där med CSN och deras syn på "normal" månadsinkomst..vi är inte riktigt överens på den punkten kan man lugnt säga!
Men å andra sidan, så kanske det är värt för att faktiskt kunna jobba med något som man tycker är roligt och gör att man växer som människa..
Ska kolla lite vidare på den, för nuläget känns inte hållbart i längden ändå...
 
 
//L


 
Share |
RSS 2.0