And here comes the cold.. =(

Jaha, så var det dags för årets kyla...kom ut till bilen från jobbet och var tvungen att använda värmen på max för att få bort all frost som täckte samtliga rutor..


Det var även dags för årets första dag för dunjackan...slutar man kl 2300 så är det kallt ute!
Och, i tradition med säsongen (och bristen på manikyr) så blev det vita naglar.


//L 
Share |

Girlie needs for me..?

Vet inte riktigt varför, men någonting jag är riktigt sugen på just nu är att ha råd med att:

* Gå till frisören och klippa/färga/slinga håret!
Då jag just nu går omkring med en 5cm utväxt pga brist på ork och lust (detta trots två lådor färg som står hemma i badrummet och bara väntar på att få bli använda)
Funderar faktiskt på att dra nytta av min egen gråaktiga färg, som andra tydligen kallar ask-blond, och sen lägga rödbruna alternativt ljusblonda slingor i...

 * Fixa naglarna med tippar så jag får någorlunda längd på dom
Men, av tidigare erfarenhet så vet jag att mina egna naglar så sjukt krass kvalité att det inte sitter som det ska och jag kommer därför att få göra om dom ca varannan vecka.. Dyrt!
 
Vet inte riktigt vad som är fel på mig, men jag håller mig även till högklackat..är väldigt pysslig hemma..och har till och med på mig blommigt!
Courtesy of H&M

Måste ha aktiverat nån girlie-gen utan att jag märkt det, för tex blommigt är verkligen inte min grej annars. Men, det funkar. =)
 
På tal om H&M så bara måste dom gilla mig! Fick paket med halva min beställning därifrån, och det täckte nästan hela köksbordet..
Och inga protester ifrån sambon, det måste vara nåt fel..haha..

 
Annars så flyter det mesta på som vanligt, förrutom att stackars vovven har fått blödande urinvägsinfektion. Vi var till veterinären igår (vilket som vanligt var att sitta som på nålar tills man fått slutsumman), och stackarn hade 39,9 grader, vill bara sova och vill inte ens gå längre än gårdsplanen när han går ut...
Mattes lille älskling är riktigt krasslig.. =(

Men, med antibiotika utskrivet och ett återbesök bokat om en vecka så verkar ha han piggnat på sig litegrann. Reagerar på ljud omkring sig, går o hälsar på husse när han kommer innanför dörren och följer efter till uteförrådet för att kolla vad matte har för sig.
En bra början! =)
 
//L


 
Share |

Schlurgh..ehm..Ursäkta??

  ´
 
Jag vet ärligt talat inte vad som har varit problemet idag, men jag har inte kunnat prata som folk på jobbet.
Det har varit som om jag skulle haft jättesvälld tunga, ungefär som om den skulle vara ny-piercad (och jag är inte ens piercad där!).
Har sluddrat så det är ett rent under att kunderna har kunnat förstå ett ord av vad jag sagt...
 
Just nu jobbar jag halvtid, och kommer göra det iaf fram till sista oktober.
Det känns hyfsat okej, men helst skulle jag nog bara jobba 75%.
Men men, det får gå..det finns inget alternativ...
 
 
Tog min svägerskas syster (som är en av stans största bloggare) på orden igår och tog vara på den lilla tid jag fick med älsklingen. Det blev en lång varm dusch tillsammans.
Ingenting är så upplyftande som att bara vara nära den du tycker mest om, det gjorde min kväll!
 
 
//L


 
Share |
RSS 2.0