Vissa regler är väldigt underliga

Eftersom min ena visdomstand beslöt sig för att gå sönder till hälften för sisådär 2 år sen och sedan spricka rakt igenom tidigare i vinter, så har det genererat hyfsad tandvärk till och från de senaste månaderna. Och trots min extrema tandläkarskräck så gjorde febertopparna att jag var tvungen att söka mig till tandläkaren...
Som tur var så hittade jag en behandling för tandläkarskräck på specialisttandvården på sjukhuset, och var igår på min undersökning för att bedömma om jag är berättigad till hjälpen eller inte.
 
 
Men trots att jag låg och skakade och tårarna bara rann i stolen under undersökningen, så verkar det som om jag inte har varit ifrån tandvården tillräckligt länge (10 år räcker tydligen inte) och mina tänder rasar inte formligen ur munnen på mig tillräckligt för att jag ska få hjälp.
 

Skit-jä**a-mupp tandvård!!
Logiskt sett så borde det kanske vara bättre att få det gjort i tid, innan det är kris, men tydligen inte enligt dom.
Hon sa att om det krisade innan dom är klar med bedömningen så fick jag vända mig till jouren, men då gjorde jag klart för henne att i sånt fall så skulle jag vara mer eller mindre döende för att lyfta luren för det.
Yises, hade det varit lätt för mig att gå till tandläkaren så hade jag väl för hel**te inte gått till dom!!
 
Så, nu får jag vänta runt en månad för att få reda på om dom ska behandla mig eller inte..
Ain't life great...!
 
//L


 
Share |

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0